Έκτακτη Ανακοίνωση

Posted: Ιουνίου 23, 2014 by ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας in ΔΣ ΕΛΜΕ Ν.Α.: Αποφάσεις

Συνάδελφοι
Τις μέρες αυτές οργανώνονται σε όλη την επικράτεια τα λεγόμενα «επιμορφωτικά σεμινάρια» για τους διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προκειμένου να υλοποιηθεί η αξιολόγηση από τη νέα σχολική χρονιά.
Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης ανατολικής Αττικής, με ένα αιφνιδιαστικό μήνυμα καλεί εκτάκτως και εν κρυπτώ τους συναδέλφους Διευθυντές των σχολείων της Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης καθώς και όλης της ανατολικής Αττικής να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, προχωρώντας έτσι ένα βήμα παραπέρα στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής που θέλει τα σχολεία ρημαγμένα και τους εκπαιδευτικούς φτωχούς και υποταγμένους.

Με τον ανυποχώρητο και αποφασιστικό μας αγώνα να ματαιώσουμε τα σεμινάρια της ντροπής.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ καλεί όλους τους συναδέλφους διευθυντές να μην συμμετάσχουν στα σεμινάρια για την αξιολόγηση. Να συνταχθούν αποφασιστικά με τον κλάδο απορρίπτοντας και καταδικάζοντας την αξιολόγηση – λαιμητόμο για τους εκπαιδευτικούς. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση στα γραφεία της Διεύθυνσης ανατολικής Αττικής (Ηρώων Πολυτεχνείου 9–11, Γέρακας) ώστε να αποτρέψουμε την πραγματοποίηση των σεμιναρίων.

Για το λόγο αυτό το ΔΣ της ΕΛΜΕ προκηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας (8 – 11πμ) για τις ημέρες Τρίτη 24/06 και Τετάρτη 25/06 ώστε να μην παραβρεθούν οι διευθυντές στα σεμινάρια. Στο πλαίσιο αυτό η ΟΛΜΕ έχει ήδη αποφασίσει τρίωρη στάση εργασίας (11πμ – 2μμ) ώστε να καλύπτονται συνδικαλιστικά οι συνάδελφοι διευθυντές.

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 24/6 7.45πμ
ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ( ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 9 – 11)

Δείτε την ανακοίνωση εδώ.

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.